söndag 15 augusti 2010

Veckans Höjdpunkter v.32

Hej! Ja, eftersom det nu är söndag så drar vi i gång Veckans Höjdpunkter...

Söndag den 8 augusti:

Som all nog vet. Så har det varit mycket med TCA-10. Här har ni den första delen där Twilight sagan vann alla kategorier som dom var nominerad till. Här har ni den första delen av galan.
Klicka på källa, för att se resten av delarna. Källa:Måndag den 9 augusti:

Har du inte hört Robert Pattinson sjunga?? Då är det här nya klippet något för alla Edward älskare där ute. Källa . Enjoy:
Tisdag den 10 augusti:


I tisdags var Ashley Greene out and about på en lunch med Joe Jonas i LA.
Hon har tidigare setts ute med Joe tidigare. Vänner eller mer?? Det är den stora frågan!Jamie Campell Bower (Caius)är håller just nu i skrivande stund att spela

in en tv-serie vid namn Camelot, där har han rollen som King Arthur.
On the run är Alex Meraz senaste film. Nu har det även kommit ut en trailer. Enligt Imdb är handligen följande:Follows the electrifying encounters between Vincent, a street poster artist, and Luzy, a tattoo designer. But Sofia, Vincent's obsessive ex-girlfriend, is not ready to let go.

Videokälla:ON THE RUN - Teaser from Cinetico Productions on Vimeo.


Onsdag den 11 augusti:


Anna Kendrick gästade Jay Leno och hans tv-show Tonight Show with Jay Lenoi onsdags.
Vår Jessica Stanley strålade i en fin grön klänning. Här kommer två klipp från det avsnittet (källa: mytwilight.bloggagratis.se)


Hela Twilight sagans böcker får ny färg på böckerna. En special-edition. Nämligen vit framsida och röd sidor. Lagom till jul släpps dessa. Hos källan var det blandade åsikter.Och för alla er som inte kan bestämma er om ni är Team Edward eller Team Jacob.
Ni som är Team Switzerland kolla hit!! We give you- TayRob/Jedward. Se bild här>> Bildkälla
Torsdag 12:e augusti:Christian Serratos ( Angela ), Anna Kendrick ( Jessica ) och Nikki Reed ( Rosalie ) tog på sig partyklackarna och klänningen den 11e. Christian, Anna och Nikki var på Blackberry Torch Lanch. Bildkälla
Fredag 13:e augusti:
The Hillywood show är känd för sina parodier på olika filmer. De har bland annat gjort en på Twilight, New Moon och en teaser trailer för parodien på Eclipse (Videokälla: Mytwilight.bloggagratis.se):
Lördag 14:e augusti:Han har tidigare fotograferat Kellan, Nikki,Alex Meraz och den bort glömmda Edi Gathegi.
Resultatet?? Vackert. Nu ger han oss Ny/gammla outtakes på Ashley Greene.

Kolla in hans jobb här. Tyler Shields är hans namn. Se all bilder här>>Källa

"Veckans Höjdpunkt" och "Veckans Photoshoots and Magazine"


Hejsan!! Nu tänkte jag börja med en kanske lite annorlunda sak. För alla er där ute som har följt bloggen ett tag vet nog att jag är lite av en person som sitter framför dator lite väl för mkt.
Jag bloggar nästan varje dag för att gör denna blogg så bra som den bara kan bli. Men i stället har jag beslutat en sak. Obsessedbytwilight kommer att bara uppdateras några gånger i veckan via 2 inlägg "Veckans Höjdpunkter" och "Veckans Photoshoots and Magazine". Detta beror på att jag har upptäckten en sak. Man ska leva, inte sitta framför dator och tv:n hela tiden. Så ni får titta in på bloggen på söndag nästa vecka. Så hoppas att ni kan hålla er tills dess. Bilden är en ny/gammal outtake på Ashley av fotografen Tyler Shields.

Obs! Det kan i bland dyka upp några inlägg mer än Veckans Höjdpunkt, Photoshoot and Magazine.Bildkälla

Kramar /Obsessedbytwilight ägaren

Vi väntar på....