lördag 29 maj 2010

Veckans Köp från Gina Tricots webshop
Info om veckans köp:
Namn: Opalia blazer
Butik: http://www.ginatricot.com
/kollektion/ccollection-p0.html
Pris: 599 SEK
Färg:Mahogany rose

Kram P <3

Nya "Eclipse" Bokmärken har en ny Jasper Hale promo bild!


Jasper Hale i uniform. Jag vill ha hans bokmärke! Dessa nya Eclipse bokmärken är bra och ska tydligen börjar säljas i butiker 4 juni.

Källa http://www.bellasdiary.com/?p=11825 via http://community.livejournal.com/lion_lamb/7231810.html

Kramar P <3

Kristen för ELLEHär kommer två nya bilder på Kristen Stewart och hennes photo shoot för Uk Elle Magazine. Den översta ska ha varit ett alternativt omslag, coolt att hennes autograf är med på bilden :) Superfina bilder, men måste nog ändå säga att jag gillar den översta bäst.

Kram :) P <3
Källa: http://community.livejournal.com/kstewartfans/2003124.html

Twilight Stjärnorna till Sverige UPPDATERING!


Såhär skriver nordisk film:

Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm med skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner.

Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna Twilight och New Moon var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige.I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.

Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person. Åldersgräns 13 år.

De 150 första på Filmstaden Sergel och de 50 första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.


I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp på sf.se under respektive stad.

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE kommer att få världspremiär den 30 juni!

Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni.

UPPDATERING:

För att förtydliga, biljetterna är gratis och kommer att släppas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Däremot kommer Bioklubben på SF att lotta ut biljetter. Så här står det på sf.se:

Eventet är gratis och öppet för de som fått biljett. Ett begränsat antal biljetter till eventet kommer att finnas på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö from kl 8:00 3 juni. Bioklubbsmedlemmar kan också tävla om biljetter till fan-eventet! Den 2 juni har Bioklubben en tävling med 600 biljetter i potten.Kan fortfarande inte fatta att de kommer till Sverige! :O

Kram på er ha en underbar kväll <3

Källa: http://www.twilightsweden.se

Ny bild från Roberts film Remember Me


Hittade en ny bild på Robert Pattinson från Remember Me! :D Denna film var så jä*** bra, hoppas att alla får en trevlig lördag!!


Kramar P <3


Källa: http://www.eclipsemovie.org

Vi väntar på....